Öppenvård med familjebehandling, personligt stöd & riktig hjälp

För barn / ungdom / familj

För barn / ungdom / familj

Vi på ART Uppland vet att du som barn/ungdom/familj vill leva ett sunt och harmoniskt liv. 

Vår erfarenhet är att det kan finnas perioder i livet när det inte går som man önskar. Vi på ART Uppland ser det som att du går igenom olika steg i livet, och att komma till oss kan vara ett av de stegen. Det kan finnas olika anledningar till varför du kommer till oss. De barn/ungdomar/familjer som vi kommer i kontakt med har olika bekymmer med sig, det kan vara allt från att det inte fungerar hemma med familjen, att du som barn eller ungdom mår dåligt eller utvecklat ett beteende som påverkar dig och din omgivning negativt.

Oavsett vad dina tankar och bekymmer är kan du alltid förvänta dig att vi kommer satsa helhjärtat på att du ska må bra och trivas hos oss. Vi ser gärna att du tar vara på tiden här och använder den med rätt inställning och på ett positivt sätt.

Den dagen du lämnar oss, har du med dig verktyg som kan hjälpa dig vidare till nästa steg i livet. Vi kan hjälpa dig att känna dig mindre ensam, mindre ledsen och ge råd så att du kan hantera jobbiga känslor och situationer på ett sätt som passar dig. Vi ska tillsammans hjälpa dig att nå dina mål, så du ska kunna växa och utvecklas i en trygg miljö. 

Vårt tankesätt

ikon

Bemötande

Vi månar om att alla som kommer i kontakt med oss får en helhjärtad satsning och ett varmt bemötande.

ikon

Ansvarstagande

Vi ställer krav till ansvarstagande och delaktighet i ett positivt förstärkt sammanhang.

ikon

Vår ambition

Vi vill att du ska må bra, återfå tron på dig själv, förbättrad livsstil där du har kontroll i ditt liv och hitta en naturlig plats i samhället.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi gör detta tillsammans.